icon clock06.11.2021
icon eye424
ЛАНОВЕЧЧИНА

Не усі іменинники жовтня отримали свої подарунки

  У Лановецькій громаді з ініціативи заокеанського благодійника, який родом із Ланівців, Анатолія Прядуна другий місяць поспіль триває акція «Подаруй дитині посмішку». У жовтні в нас було 7 іменинників.

  Подарункові сертифікати отримали вісімнадцятирічні ланівчанки Поліна Назарова і Каріна Костак. Сімнадцятирічній Софії Луцюк з Оришківців вітання з днем народження від волонтерів звучали телефоном, бо дівчина саме поїхала в Тернопіль на навчання.

  Іменинниками в жовтні також були Віра Валявська та Артем Ковальов, котрих взяли на виховання подружжя Загроцьких з Вишгородка. Для всіх діток цієї особливої родини волонтери підготували спільну святкову програму, але, на жаль, змушені перенести її через хворобу малечі.

  Масу позитивних емоцій отримав у свій день народження п’ятирічний Богданчик Сидорко з Лопушного. Разом з братиком і сестричкою та директоркою інклюзивно-ресурсного центру Оленою Ткачук іменинник з цікавістю оглядав подарунки, розкладав їх і грався.

  Трирічна Полінка Камінська з Ланівців народилася в один день зі своїм татом. Тож у цій сім’ї 3 жовтня подвійне свято.

  Серпневому шістнадцятирічному імениннику Петрику Ковалю з Ланівців лише у жовтні волонтери вручили замовлений ним годинник.

  Щиро радіємо, що подарували краплину щастя в особливий день особливим дітям. Хочемо, аби їхні мрії збувалися, Господь щомиті тримав під опікою. Бажаємо щасливої долі в оточенні люблячих, турботливих і щирих людей.

  Цього разу висловлюємо вдячність за знижки на свій товар власникам магазинів одягу «ТЕДІ» і «Пан+пані» та кондитерці Марії Гінді.

  А в листопаді нас чекають десять іменинників. Акція триватиме до кінця серпня 2022 року.

Наталя ГАМЕРА.