icon clock12.10.2021
icon eye172
спорт УКРАЇНА

Руслан Бригадир вивів обласну команду на передові позиції

  З 25 по 30 вересня в м.Чернігів відбулася першість України з біатлону, а також відбір команди на першість Європи та етапи Кубка світу. У складі збірної області виступав наш земляк, великокусківчанин Руслан Бригадир.

   В гонці спринт за стрільбою на двох рубежах Руслан фінішував дев’ятим, в масовому старті зі стрільбою на чотирьох рубежах показав сьомий результат. Успішною для спортсмена стала естафетна гонка (4х7,5) зі стрільбою на двох рубежах (двоє хлопців і двоє дівчат). Наш земляк бездоганно пробіг на останньому етапі, стріляв без промахів, тож йому вдалося вивести команду на друге місце, програвши лише сумчанам, але не давши шансу на перемогу біатлоністам з Чернігова, Києва, Харкова та Київської області. За підсумками змагань збірна Тернопільщини посіла ІІІ загальнокомандне місце.

  Руслан Бригадир знову включений до складу збірної України, яка незабаром виїде в Німеччину на тренувальний збір, де готуватимуться до зимового сезону-2022. Тож успішних стартів йому і легких та впевнених перемог.

   За інформацією тренера Тернопільської ОДЮСШ Івана СТЕЦЮКА.