icon clock27.09.2021
icon eye506
ЛАНОВЕЧЧИНА

Сюрпризи від благодійників отримали діти з інвалідністю

  У Лановецькій громаді триває благодійна акція “Подаруй дитині усмішку”, ініційована вихідцем з Лановець, який нині проживає у Сполучених Штатах Америки, Анатолієм Прядуном.

  Нещодавно Анатолій відвідав Україну, побував у Ланівцях, де зустрівся з родичами та зайшов у редакцію газети “Голос Лановеччини”. З цим чоловіком ми вперше побачилися наживо і він справив доволі приємне враження: тактовний, освічений, зважено оцінює неординарні ситуації та події, що відбуваються у його рідному місті. Схвально відзначив позитивні зміни у Ланівцях, не байдуже йому і до проблем. Чим може, готовий допомогти. Сьогодні Анатолій ділиться власним заробітком із дітьми з інвалідністю. Ми спільно реалізовуємо ініціативу із символічною назвою “Подаруй дитині усмішку” — у день народження навідуємося до сім’ї та вітаємо іменинників.

  Стартувала акція з кінця серпня. Разом із директоркою інклюзивно-ресурсного центру Оленою Ткачук, водієм ІРЦ Григорієм Жигайло та кондитеркою Марією Гіндою привітали двох серпневих та десятьох вересневих іменинників. Це Матвійко Каніщук, Петрик Коваль, сестри Надія та Юлія Демчуки, Влад Білецький, Катруся Пугало, Святославчик Романишин, Сашко Мацюк, Сашко Сліпчук, Вітя Малиновський, Настуся Кардаш і Мар’ян Біляшевич.

  За знижки на свій товар велику вдячність хочу висловити найперше Марійці Гінді, а також власникам магазинів “Малюк”, “Левеня”, “МалючОК”, “Девайс”, мережі магазинів “Все від 37 грн”, Мирославі Зінкевич.

  Ми не зупиняємось. Нагадаю, що акція триватиме до наступного серпня.

Наталя ГАМЕРА.