icon clock08.08.2022
icon eye3757
ЛАНОВЕЧЧИНА

Ще вчора Воїн передав букет для Матері у день її народження, а сьогодні її серце зупинилося назавжди

   Учора, 7 серпня, рідні і друзі вітали шановану ланівчанку Емілію Тихонівну Власюк з 67-м днем народження.

Великий святковий букет передав для дорогої матері син Дмитро, який у складі 44-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола в зоні бойових дій воює проти московських агресорів. Серце матері було переповнене високими емоціями тепла і любові, водночас і переживаннями та щоденним очікуванням вісток від Дмитра. Ніби й усе добре, але трохи за північ материнське серце раптом зупинилося назавжди…

  Емілію Тихонівну знає багато мешканців Лановець, бо вона з 80-х років минулого століття до 2019 року працювала в дитячому садочку «Ромашка» на кухні. Добра і лагідна, мудра і справедлива, її любили діти, поважали колеги по роботі, шанували батьки. Вона втішалася своїми двома дочками, трьома внуками і наймолодшим сином Дмитром. Багато довелося пережити за Дмитра, який у травні 2014 року був мобілізований у Збройні Сили України і перебував на передових позиціях в зоні АТО дванадцять місяців. Та й після повномасштабного вторгнення росії, коли війна набула ще більшої жорстокості від ворога, Дмитрові всі ці місяці непросто. А тут ще й така непоправна втрата вдома.

 Боляче сприйняли повідомлення про смерть дорогої і шанованої ланівчанки, Матері Воїна всі, хто її знав. Щоб провести найдорожчу людину на землі, Дмитрові Михайловичу Власюку командування бригади надало 10-денну відпустку.

 Чин поховання відбудеться 9 серпня о 15 год.

   Глибоко сумуємо з приводу раптової смерті Емілії Тихонівни і висловлюємо щире співчуття всій родині, підтримку Воїну і просимо берегти себе на фронті. Нехай душа Матері буде спокійною і поселиться в Царстві Небесному! Вічна пам’ять!

    Волонтери, друзі, товариші по роботі з ДНЗ «Ромашка».