icon clock01.06.2021
icon eye597
ЛАНОВЕЧЧИНА

Яна Гайкова — дипломант Всеукраїнської олімпіади

  Майбутнє особистості, сім’ї, держави, людського суспільства і цивілізації в цілому значною мірою залежить від того, які цінності закладаються в душі молодого покоління.

  Важливою формою духовно-морального виховання дітей та молоді є Всеукраїнська олімпіада «Юні знавці Біблії». Організатори — Міністерство освіти і науки України спільно з Національним університетом «Острозька академія», правонаступником славнозвісної Острозької академії ХVІ-ХVІІ століття, адже саме тут у 1581 році побачила світ перша друкована Біблія старослов’янською мовою.

  Загальна тема олімпіади 2021 року: «Земля — наш великий і прекрасний дім, подарований Богом. Піклуймося про довкілля разом».

  23 травня відбувся заключний етап ХІІІ Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії-2021». Учениця 3 класу Загірцівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Яна Гайкова, переможниця міського етапу, гідно представила нашу Лановецьку громаду на всеукраїнському рівні. Вона — в числі переможців і нагороджена Дипломом ІІІ ступеня.

  Цьогоріч, зважаючи на карантин, олімпіада проходила в онлайн форматі. Серед учнів 3 класу було 34 учасники з 19 областей України. Під час першого етапу учасники виконували тест на знання Святого Письма. В другий етап вийшли по одному представнику від кожної області, які найкраще справилися з тестовими завданнями і набрали найбільшу кількість балів. Яна презентувала і захищала творчу роботу «Створення Світу», за яку отримала схвальні відгуки членів журі.

  Вітаємо Яну Гайкову та педагогів, які готували її до олімпіади — Гайкову Тетяну Петрівну (вчителя 3 класу, маму Яни) та Кодьман Наталію Олександрівну (вчителя основ християнської етики) —  із заслуженою перемогою!

Олексій СЕРАФИМ, директор Загірцівського ЗЗСО І-ІІ ступенів.