icon clock03.01.2022
icon eye166
ЛАНОВЕЧЧИНА

«Я дуже хотіла такий подарунок»: 38 іменинників із сотні вже отримали свої сюрпризи

  Іменинники першого зимового місяця — діти з інвалідністю Лановецької громади також отримали свої подарунки від мецената і волонтера Анатолія Прядуна.

  Першого грудня день народження святкувала одинадцятирічна Аліна Космацька із Білозірки. Ця творча і мила дівчинка уміє радіти будь-якій увазі, особливо, коли волонтери догодили з подарунками.

Аліна Космацька
Настя Кондратюк
Максим Бодань
Сашко Зиско

  Ще один одинадцятирічний іменинник Максим Бодань, як і десятирічний Сашко Зиско та тринадцятирічні Настя Кондратюк та Влад Черемісов із Ланівців отримали сюрпризи, про які мріяли.

Влад Черемісов
Ангеліна Шевчук

  Для талановитої дівчинки, якою є п’ятнадцятирічна ланівчанка Ангеліна Шевчук, ніколи не буде зайвим набір для творчості і, звісно ж, солодкий презент від нашої незмінної кондитерки Марії Гінди.

  Для шістнадцятирічного ланівчанина Андрія Плаксюка та його брата (а хлопці з двійнят) доречним був футбольний м’яч і торт у подарунок. Відколи їхня мама померла, батько сам виховує синів і вони надзвичайно щирі та позитивні юнаки.

  Своє вісімнадцятиріччя ланівчанка Аліна Яцюк зустрічала у Чернівцях, де зараз навчається. Тож сертифікат на придбання маленьких дівочих дрібничок ми передали Алінці, за що вона вдячна всім, хто проявляє турботу й увагу, даруючи радість в особливий для іменинників день.

  Несподіваним сюрпризом для працьовитого юськівчанина Дмитра Цебрія у його вісімнадцятиріччя був святковий торт для нього й усіх його гостей.

  Ще одну іменинницю із Вишгородка ми не пропустили. Але чекаємо слушної нагоди, щоб завітати до сім’ї Загроцьких, де виховується і Яна Суєцька, аби зробити свято усім діткам цієї особливої родини.

  За знижки на свій товар щиру вдячність адресуємо власникам магазинів «Девайс», «Левеня» і «Пан+пані». А діти і їхні батьки дякують нашій «солодкій» чарівниці Марії Гінді за смачні тортики.

  Нагадуємо, волонтерська акція «Подаруй дитині усмішку» продовжиться вже у 2022 році. І триватиме до серпня. У січні нас чекають вісім іменинників.

Наталя ГАМЕРА.