icon clock07.12.2021
icon eye355
ЛАНОВЕЧЧИНА

Іменинники листопада: основні запити дітей – розвиваючі ігри

  У листопаді в рамках волонтерської акції «Подаруй дитині усмішку» з днем народження ми привітали одинадцятьох іменинників. Намагалися врахувати побажання та очікування кожної дитини, але головним на дитячому святі, безперечно, був торт, а серед більшості замовлень — розвиваючі ігри.

  Із повноліттям привітання від волонтерів отримали Віталій Юрчишин та Діана Талабан — студенти тернопільських вишів. Учня лановецького профтехучилища Андрія Скакуна вітали із 17-річчям.

Віталій Юрчишин
Андрій Скакун

  Особисто відвідали вдома ланівчан Давидка Бензеля,Тимура Стасюка, Матвійка Усара, котрий із братиком-близнюком Петриком святкували п’ятиріччя разом із старшими братами Степаном і Максимом, сестрами Вікторією і Даринкою і татом Михайлом, учасником бойових дій.

Давидко Бензель
Матвійко Усар
Міша Стасюк

  Побували в Молоткові в Олі Пальчастої, Євусі Скакун, у Москалівці — в Роми Іваніцького. Разом із Лілією Гарайновою з Осник підібрали їй новий одяг. Іванківчанину Міші Стасюку також сподобався сюрприз.

Оля Пальчаста
Євуся Скакун
Рома Іваніцький
Лілія Гарайнова

  Даруючи частинку радості дітям з інвалідністю, у першу чергу дякуєш Богові за можливість допомагати, а, допомагаючи комусь, відволікаєшся від своїх проблем. І надзвичайно приємно, коли в магазині, вибираючи подарунок ти, буває, не вкладаєшся в бюджет, а продавець дає знижку, розумієш, що світ не без добрих людей. І це дає стимул продовжувати розпочате.

  За здоров’я мецената й ініціатора волонтерської акції Анатолія Прядуна моляться усі вдячні. І це, мабуть, найбільше, чого прагне у віддачу за свою жертовність будь-який благодійник.

  За знижки на свій товар хочу щиро подякувати власникам магазинів «Девайс», «Левеня», «Едем», «Сонечко», «Малюк», «МалючОК», «Пан+пані». Окрема вдячність нашій незмінній чарівниці-кондитерці Марії Гінді, яка пече дітям смаколики.

  У грудні нас чекає десять іменинників. Нагадаю, волонтерська ініціатива триватиме до вересня наступного року.

Наталя ГАМЕРА.