icon clock31.12.2020
icon eye764
ПОДІЇ

Бажаю усім вірусу добра і позитиву!

Мій любий читачу! Сьогодні ми з Тобою на кінцевій зупинці маршруту-2020! Подорож ця для кожного з нас була по-своєму особливою. Але, що б не траплялося на нашій дорозі, та саме цей високосний рік змінив багатьох із нас, змусив переосмислити свої вчинки, запити, своє ставлення до рідних і близьких, до роботи, оточуючих, а найголовніше — до здоров’я. Декого з наших рідних, знайомих ми уже не побачимо ніколи, а в деяких родинах посміхнулося нове життя. Хтось знайшов свою долю, а хтось загубив… Ми оцінили вагу кисню і свіжого повітря, живе спілкування та дружні обійми, навчання у закладах освіти та відвідини культурно-просвітницьких заходів. Ми навчилися плакати без сліз, молитися серцем, німо кричати. За ширмою маски ми побачили очі один одного. Ми, як ніколи, шукали правду, але не всі розуміли і хотіли її чути. У цьому році було багато табу, але ми навчилися з цим жити.

2020-й уже зачиняє за собою двері. Дякувати Богові, ми зустрічаємо новий рік. Традиційно сподіваючись, що він буде кращим. А він буде також по-своєму особливим.

Кожному із вас, друзі, я бажаю заразитися невиліковним вірусом ПОЗИТИВУ, бо так простіше приймати всі виклики долі. Для цього щодня вживайте вітамін ЛЮБОВІ. Додайте для профілактики пігулки РАДОСТІ й ДОБРОТИ. Виключивши з раціону погані звички, злобу, заздрість, байдужість, лінь — отримаєте ЗДОРОВ’Я, ГОСПОДНЮ ОПІКУ ТА БЛАГОСЛОВЕННЯ.

Нехай 2021 рік закриє на карантин усі хвороби, більше відкриє серця для любові. Бо ж любляче серце не завдасть болю ближньому, не осудить, не вчинить підлості, підтримає в біді та горі, не дасть зневіритися. Бо любов породжує любов. Заздрість породить ненависть… Закономірно: що сіятимемо, те й збиратимемо.

Тож добірних нам урожаїв у році новому! Хай світло Різдвяного сяйва наповнює наші серця, дарує мир і спокій, радість і щастя.

Щиро вітаю з новорічно-різдвяними святами свою редакційну родину, усіх наших читачів — і газети, і в соцмережах. Вітання активним дописувачам, працівникам пошти, соціальним партнерам, рекламодавцям, героям наших публікацій. Хай добрі новини додають вам стимулу для нових позитивних вчинків, дієвих справ, успішних проєктів. Дякуємо захисникам, завдяки кому маємо можливість спокійно працювати.

Миру Україні, злагоди кожній родині! Успішного всім нам нового року! Щасливого Різдва!

Щиро — редактор газети “Голос Лановеччини” Наталя ГАМЕРА.