icon clock06.06.2024
icon eye360
ПОДІЇ

Війна і юність у випускників-2024

  Пролунали останні дзвоники для випускників шкіл. Віддзвеніло останнім дзвоником це свято і у Лановецькій ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 ім. Юрія Коваля.

  Позаду одинадцять веселих і безтурботних шкільних років. Попереду – незвідане життя, сповнене великих можливостей та цікавих викликів.

  Своїми думками поділився Сташук Богдан, випускник 11-А класу.

  — Час дуже скоро пролетів. Школа подарувала мені не лише знання, але й друзів, з якими ми йшли пліч-о-пліч всі ці роки. Я ніколи не забуду наші шкільні будні, концерти та спортивні змагання. Всі ці моменти назавжди залишаться в моїй пам’яті. Я щиро дякую своїм вчителям за їхню мудрість, терпіння та підтримку. Вони навчили мене не лише предметів, але й тому, як бути доброю людиною, як йти до мети та ніколи не здаватися”.

  Всі думки дітей зосереджені на здачу НМТ. Та не забувають вони і про свій випускний бал, який буває у шкільному житті лише один раз. Кожен бачив його по-своєму, але потрібно прийти до спільної думки.

  Війна сьогодні не дає можливості повноцінно радіти, безтурботно веселитися і проводити гучні святкування. Але ніхто не знає, що нас чекає завтра. Тож за словами більшості випускників школи №1, цьогоріч вони не будуть зраджувати традицій і їхнє свято планується в ніжних платтях та елегантних костюмах, останній шкільний вальс, танець з батьками і їх благословення та прощальна зі школою пісня. Вони планують святкувати свій незабутній вечір у кафе, а на світанку всі разом зустрічатимуть схід сонця. А ще, якщо все складеться добре, планують поїздку в Карпати, щоб наостанок набутися разом всією класною родиною.

  Тож нехай вам все вдається, любі випускники! Нехай щастить у здачі НМТ на високі бали!

А ми будемо з нетерпінням чекати на ваш випускний бал, щоб провести вас у доросле життя. До зустрічі!

Софія МАГДИЧ,

студентка 1 курсу Тернопільського національного педагогічного університету