icon clock04.06.2024
icon eye442
Волонтерство

Майже 50 тисяч зібрали іванківчани з благодійного концерту на підтримку військових

  У селі Іванківці відбувся зворушливий концерт, зініційований о.Ігорем та його дружиною пані Оксаною Огородник. Благодійний захід був організований з метою зібрати кошти на придбання установки РЕБ для військового підрозділу іванківчанина Володимира Паламарчука.

  Сам Володимир приїхав у коротку відпустку додому і був присутній на концерті. Майже кожного до сліз зворушило виконання пісні його донечок.

Участь брали також вокальний ансамбль с. Іванківці, вокальний дует, сімейний дует, виступ учнів місцевої школи, працівників Лановецького будинку культури та викладачів Лановецької мистецької школи.

  Глядачі не шкодували оплесків та донатили.

Під час концерту вдалося зібрати 27300 грн, пізніше люди ще приносили кошти і загальна сума вийшла близько 50 тис. грн. Частину суми – 30 тис. грн Володимир передав волонтеру Валерію Собчуку.

  Зі словами вдячності до односельців і гостей звернувся настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці о.Ігор Огородник.

  Концерт став не лише чудовою можливістю насолодитися музикою, але й важливою подією, яка об’єднала людей та дала їм можливість висловити свою підтримку захисникам.

  Наші воїни щодня ризикують своїм життям, щоб захистити нашу землю від ворога. Їм потрібна наша допомога! Навіть невеликий донат може мати велике значення!

Софія МАГДИЧ,

студентка 1 курсу Тернопільського національного педагогічного університету.