icon clock22.05.2020
icon eye531
ЛАНОВЕЧЧИНА

ВДЯЧНІСТЬ ВІД ШУМСЬКИХ МЕДИКІВ ЛАНОВЕЦЬКИМ КОЛЕГАМ

Сталося так, що під час карантину наша шумська лікарня, через поширення коронавірусу, приймала на лікування та надавала медичні послуги лише хворим, які мають гострі респіраторні захворювання дихальної системи, у тому числі — з коронавірусною інфекцією. Для цього хірургічне, приймальне, відділення анестезіології та інтенсивної терапії були перепрофільовані для прийому інфекційних хворих.
Інші пацієнти мали звертатися до своїх сімейних лікарів або телефонувати за номером 103, викликаючи бригаду екстреної медичної допомоги. За цей період нам довелося виїжджати на багато викликів, а коли хворі потребували госпіталізації, ми довозили їх у лановецьку лікарню. Це стосується лише невідкладних станів, або іншими словами — ургентних пацієнтів.
І хоча ситуація була складною, бо усі перебували у зоні ризику, та ми знаходили розуміння у колег із Ланівців. Тут кожен усвідомлював, що людське життя і здоров’я — це найцінніше, що може бути. Ми щиро вдячні усьому колективу працівників лановецької райлікарні за оперативність, професійність та добре ставлення, злагодженість дій у боротьбі за життя і здоров’я пацієнтів. Усім вам — не хворіти, довгих років життя і праці, гідної оплати, поменше проблем та побільше приємних новин.

Від імені колективу Шумської підстанції №5 екстреної медичної допомоги, із вдячністю — Ірина БІЛООКА.