icon clock20.10.2020
icon eye2303
ЛАНОВЕЧЧИНА

Вчителька фізкультури Алла Жмака з колегами започаткували серію тематичних фотозон

Нотки позитиву в осінні похмурі будні внесли вчителі Лановецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім.Юрія Коваля, обладнавши біля школи яскраву осінню фотозону. Автор ідеї — Алла Жмака разом з креативними колегами Оксаною Демчук і Валентиною Гапончак виношували такий задум давно.

До його реалізації виявили бажання долучитися — працівники школи, батьки, учні. Хтось допоміг придбати палети для основи, хтось забезпечив елементами декору — гарбузами, лагенаріями, кукурудзою, горобиною, квасолею, фізалісом, солом’яними тюками, хризантемами.

  — Таким чином хочемо прививати дітям любов до прекрасного, культури. Хочеться побільше позитиву в житті, щоб світ ставав добрішим і люди частіше посміхалися, — говорить авторка ідеї.

  Пройти повз осінню фотозону без посмішки й справді неможливо. Такий креативчик отримав чимало схвальних відгуків.

  Алла Жмака каже, що відтепер тематичні фотозони регулярно прикрашатимуть подвір’я перед школою. Вже сьогодні вишукують ідеї декорування до новорічно-різдвяних свят, Дня св.Валентина, свята весни. Адже це справа не одного дня. Також майстриня запевняє, що для того, аби подивувати містян і гостей не потрібно великих фінансових вкладень, а лиш трішки новизни, бажання і фантазії.

Олеся МЕЛЬНИЧУК.