icon clock29.06.2020
icon eye1050
ЛАНОВЕЧЧИНА

ГРОМАДА ЦІКАВИТЬСЯ: чи закатають асфальтом вириті жолоби?

  Центральну дорогу через Ланівці зробили. Все дуже добре. Бачимо, що ще тривають роботи, то, можливо, запитання поспішне. І все ж: на перехресті біля церкви утворюється велика калюжа після зливи, бо дорожники зрізали кусок полотна, утворивши жолоб, але ще не з’єднали відрізок центральної дороги з прилеглим. Така ж ситуація і на так званому “п’ятачку” та в інших місцях. Чи з’єднають? Тож чи  закатають  асфальтом  вириті  жолоби?

  В рамках реалізації проєкту “Поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Р-43 /М-19/-Ланівці-/Н-02” Лановецька міська рада веде постійну комунікацію щодо ремонтних робіт.

  Підрядна організація запевнила, що на перетині вулиць біля церкви Покрови Пресвятої Богородиці після укладання другого шару асфальтного покриття проблема щодо водовідведення зникне.

  Після завершення підрядником робіт на перетині вулиць Незалежності та Тернопільська Лановецьким КПпБ буде здійснено вирівнювання дорожнього покриття (бруківки) задля уникнення мимовільних підтоплень у разі дощової погоди.

  P.S. Шановні мешканці громади! Останні роки у нас реалізовується чимало проєктів. В рамках їх виконання будівельні матеріали часто знаходяться біля об’єктів робіт. Але неодноразово трапляються випадки дрібних крадіжок матеріалів. Тому просимо вас допомогти у виявленні правопорушників та повідомити Лановецьку міську раду, КПпБ або поліцію, якщо ви зафіксували такий факт крадіжки.

Щиро сподіваюся на ваше розуміння та дякую за активність!

Міський голова Роман КАЗНОВЕЦЬКИЙ.