icon clock22.03.2021
icon eye550
спорт

Діана Смолій – срібна призерка всеукраїнських змагань

10–16 березня на спортивній базі «Тисовець» (Львівська обл.) відбулася першість України з біатлону серед юнаків і дівчат. Участь у змаганнях взяли спортсмени збірних команд Сумської, Чернігівської, Київської, Харківської, Львівської, Тернопільської областей та м.Київ.

Честь Тернопільщини захищали представники Борсуківської і Лановецької ОТГ Діана Смолій, Давид та Іванка Драбики.

Успішно виступила великокусківчанка Діана Смолій. У масовому старті на дистанції 8 км зі стрільбою на чотирьох рубежах спортсменка фінішувала другою, нагороджена срібною медаллю і грамотою. А в спринті та дистанції 7 км зі стрільбою на двох рубежах юнка була четвертою. У змішаній естафетній гонці (2 хлопців і 2 дівчат) команда Тернопільщини виборола 4 місце.

Непогані результати і в москалівчан Давида та Іванки Драбиків. У індивідуальній гонці на дистанції 12 км зі стрільбою на 4-х рубежах Давид фінішував шостим, а Іванка увійшла до десятки кращих біатлоністів України.

Наприкінці березня в Тисовці відбудеться чемпіонат України з біатлону серед дорослих, у якому участь візьмуть і спортсмени Лановеччини. Нехай вдалими будуть їхні старти, а перемоги — легкими.

За інформацією тренера Тернопільської ДЮСШ з зимових видів спорту Івана СТЕЦЮКА.