НАШІ НАЙВАЖЛИВІШІ ВИБОРИ! ВСЕ ВИРІШИТЬСЯ 25 ЖОВТНЯ!

Красиві обіцянки та гасла гучно лунають з екранів. Найчастіше вони навіть не стосуються проблем регіону. Чому така “традиція” не може відійти у минуле? Чому в кабінетах ми так часто бачимо недоброзичливі обличчя чиновників? Так багато “чому”! Українська Галицька Партія об’єднала людей, які знають відповіді на ці запитання. Оксана Жмака, Олександр Колесник, Ірина Трофимчук, Андрій Філюк, отець Ігор Огородник та багато інших змінюють свою громаду вже не перший рік. 25 жовтня вони чекають на вашу підтримку, щоб разом з вами робити рідну громаду комфортною, доступною та сучасною.

А ХТО ЙДЕ?

Виборча кампанія до Лановецької громади добігає кінця, але ще потрібно подивитися, розібратися, вибрати, хто ж наші кандидати? Всі великі партії традиційно не хочуть покидати своїх теплих кабінетів. Часто ці люди вже десятками років “сидять” в міській чи районній раді. Прийшов час вибирати інших. У свою громаду ми не мусимо вибирати людей від олігархічних кланів, а маємо вибрати тих, кого знаємо, і тих, хто робить важливі речі вже зараз, не будучи депутатом. Цікаву команду веде до лановецької громади Українська Галицька Партія. Тут вчителі й економісти, підприємці та лікарі, працівники культури та юристи. Усі вони живуть тут, у Ланівцях та селах нашої громади. Кожне село має в цій команді свого представника — вони такі різні, але їх об’єднує активна позиція і бажання змінювати Лановеччину вже сьогодні. Не чекати чогось та когось з Києва, а братися до роботи і будувати Європу тут. В Українській Галицькій Партії вірять, що мешканці краю готові дати шанс новим людям!

РОБЛЯТЬ ВЖЕ!

Вони працюють вже зараз, не чекаючи виборів. У команді Галицької Партії об’єдналися ті, хто втілює важливі ініціативи і без мандату. Очолює команду Оксана Жмака — юрист та енергійна, цілеспрямована жінка, котра завжди готова активно працювати на благо інших. У цьому середовищі є багато молоді та досвідчених діячів. Великі і малі справи, ініціативи у селах — усе це роблять активісти команди вже зараз. Кожен з них — профі у своїй сфері діяльності. Їх об’єднує спільне бажання зробити рідну громаду комфортною і сучасною, доступною для себе і своїх дітей. Вони не обіцяють того, що не в змозі зробити. До кожної проблеми підходять конструктивно та професійно, адже не зраджують своєму принципу трьох “п”: порядність, професійність, патріотизм.

ЗНАЮТЬ, ЩО РОБИТИ ДАЛІ!

Дуже конкретний план дій. Ось що пропонуватиме мешканцям громади команда Галицької Партії. Прозоре та ефективне управління, дороги, освітлення, безпека, транспорт, дитяче дозвілля — ці та інші блоки роботи кандидати в депутати презентують вже сьогодні. План складається з двох частин: стратегічні кроки та місцеві ініціативи. До стратегічних кроків належать такі важливі речі, як зміна принципу фінансування шкіл, інвентаризація земель, залучення інвестицій. А от місцеві ініціативи — це конкретні вулиці, школи, парки, які потребують ремонту й оновлення. Важливий момент: ці люди знають не лише, що робити, а й де взяти гроші на все це, бо мають у команді фахівців, які знають як працювати з міжнародними фондами. Команда знає, що роботи ще дуже багато, але командний дух і відчуття того, що люди на своєму місці і люблять те, що роблять, дає їм силу.