Москалівські школярі провели закриття лижного сезону

15 березня москалівські учні востаннє у цьому сезоні стали на лижі і провели шкільні змагання. Організатор — тренер Тернопільської ДЮСШ з зимових видів спорту Іван Стецюк побажав юним лижникам здорової конкуренції, успіхів і перемоги найспритнішим. До речі, Москалівська школа одна з небагатьох на Лановеччині, де фізичному здоров’ю підростаючого покоління приділяють велику увагу, виховують майбутніх спортсменів, які прославляють рідне село на всеукраїнському рівні.

Закриття лижного сезону в Москалівці пройшло весело й цікаво. Учні з великим ентузіазмом поставилися до змагань, викладались на повну, щоб бути в числі переможців. Відтак, серед першокласників найвправнішими лижниками стали Олександр Солтис і Катерина Шептицька. Фортуна посміхнулася й другокласникам Рустаму Лахманюку та Олександрі Степаненко. Перше місце серед п’ятикласників вибороли Юрій Вінічук і Катерина Гоцуляк, серед шестикласників — Оксана Давлюк. А чемпіоном школи став учень 8 класу Михаїл Шептицький. Юнак неодноразово брав участь в обласних змаганнях з біатлону, а також включений в молодіжну збірну Тернопільщини.

Директор школи Юрій Поплавський нагородив переможців грамотами, побажав школярам спортивного запалу, щоб і в наступних сезонах їхні успіхи на обласних, всеукраїнських рівнях примножували славу рідної школи і Лановецької громади.

Олеся МЕЛЬНИЧУК.