І знову брати Приймаки: чергову фінансову допомогу військовим професор передав на виготовлення дронів

  Більше ста тисяч власних коштів пожертвували уродженці села Москалівка – 77-річний Микола Володимирович Приймак і його 84-річний брат на підтримку воїнів ЗСУ. Ці поважного віку шановані науковці вболівають за долю рідної країни, а захисникам і захисницям на фронті хочуть бути корисними своєю посильною допомогою.

  Сьогодні пан Микола передав 15 тисяч гривень на придбання комплектуючих для виготовлення fpv дронів.

  А ще подарував авторську монографію «Періодичні функції із змінним періодом та їх ряди Фур’є», що вийшла друком у цьому році.

  Приймак Микола Володимирович – доктор технічних наук, професор. З 1992 року працює в Тернопільському національному технічному університеті на посаді доцента, професора. В 2001-2018 рр. (з перервами) – завідувач кафедри комп’ютерних наук; 2010-2019 рр. – голова спеціалізованої вченої ради із захисту кандидатських дисертацій. Автор більше 170 наукових робіт.

  У коло інтересів М.В.Приймака входять також проблеми християнства, його роль у відродженні людини як Божого творіння, функціонування держави і церкви як єдиного організму, відповідальність за ці процеси духовенства, кожного небайдужого до долі України.

  З вірою у Перемогу України, у її справжню незалежність і відродження нації брати Приймаки періодично вносять свою вагому лепту для боротьби з російськими нелюдами.

Цього дня ми з Миколою Володимировичем мали ще приємне побачення з воїном, котрий нещодавно вийшов із пекельної Авдіївки, ланівчанином Олександром Нечаєм. Він саме повертався зі школи після зустрічі з учнями.

  Дякуємо свідомим жертводавцям за патріотизм, за небайдужість і велику любов до України! А готову ефпівішку передамо хлопцям на бойові позиції з підписом: «Помста від братів Приймаків за загиблих за Україну!»

Наталя ГАМЕРА

Про вихідців із Лановеччини та їхній благодійний вклад у допомогу війську читайте за посиланням: