icon clock05.03.2024
icon eye1073
ОСОБИСТОСТІ

Механік із єгерської бригади

  Перші дні весни принесли радість родині Миколайчуків із Краснолуки: ступив на поріг господар дому Михайло Іванович. Півтора року минуло, як вирушив він на фронт і воює у складі 68-ї єгерської бригади “Росомаха”. Разом із побратимами тримав оборону біля Бахмута. Михайло Миколайчук – механік. Його головна функція – ремонт техніки, яка в таких складних умовах під нещадними обстрілами ворога постійно потребує ремонту.

  У його підрозділі – воїни здебільшого із західних областей України. Їхній військовий колектив  згуртований, відповідальний, а командир Володимир Шевчик, ставлячи завдання, вимагає діяти результативно, але зберігаючи життя і здоров’я кожного солдата. Бригада довгий час відбивала атаки рашистів на бахмутському напрямку і лиш нещодавно захисників вивели із позицій. Тепер проходить ротація підрозділу в Ізюмському районі на Харківщині.

   Радо зустрічали Михайла Миколайчука рідні, друзі, сусіди. А найбільше втішалася дідусем внучка Катруся. У неділю Михайло Іванович із дружиною Наталею Петрівною побували на ярмарку в Ланівцях. В цей день працівники культури проводили благодійний концерт біля Культурного центру Єловицьких. Піснями, які звучали, заслухався і воїн, вони зворушили його мужнє серце. І з приємністю прийняв пропозицію про спільне фото із виконавцями.

А в сім’ї Михайло, як добрий господар, хоче використати відпустку, щоб допомогти дружині у різній домашній роботі, яка йому звична і приємна. Побажаймо захисникові натішитися родинним теплом й з новими силами продовжити захист рідної землі і повернутися з перемогою! А його оберегом нехай буде молитва найближчих людей і всіх земляків!

Марія РОМАНЧУК