icon clock04.03.2024
icon eye413
ПОДІЇ

Якщо заробляти на підтримку ЗСУ, то і словом, і ділом, і піснею: у Ланівцях працівники культури організували благодійний концерт просто неба

  З різних причин сьогодні мало хто в Ланівцях відвідує культурні заходи. Не можна сказати, що їх зовсім не проводять, просто вони не настільки масові, як було зазвичай.

  Тож працівники Лановецького будинку культури уже не вперше організовують пісенні виступи просто неба. Відтак, у базарний день в неділю відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ “Ми єдині, ми непереможні, ми незламні”, в якому взяли участь шість виконавців.

  Люди хоч і не затримувались надовго, щоб прослухати пісні зі щемливим змістом, проте розуміли, з якою метою вони звучать і кидали в скриньку посильну суму.

  Загалом у той день було зібрано 14 тисяч 612 гривень. Із попередніх благодійних надходжень у працівників культури залишалося 4020 грн. Частину коштів вирішили передати волонтеркам на придбання матеріалу для виготовлення маскувальних сіток, а більшу частину Валерію Собчуку на ремонт техніки для ЗСУ.

  Не всі мають змогу скидати кошти на картки, не всі мають можливість передавати більші суми чи афішувати свої внески на добрі справи, тому й існує скринька для благодійних пожертв. Тож не проходьте повз, долучайтесь до благородної місії. Це внесок кожного у наближення перемоги. Волонтери на Лановеччині не в змозі забезпечити необхідним фронт і всіх, хто воює, але посильної роботи насправді зроблено і робиться немало. Будьмо єдині і все нам обов’язково вдасться!

Наталя ГАМЕРА