icon clock24.09.2019
icon eye1323
ЛАНОВЕЧЧИНА

ІВАНУ ГРИГОРОВИЧУ СТЕЦЮКУ – ЗАСЛУЖЕНА ВДЯЧНІСТЬ!

 Досвідченого тренера-викладача відділення біатлону Тернопільської обласної дитячо-юнацької спортивної школи із зимових видів спорту Івана Григоровича Стецюка відзначено подякою Міністерства молоді та спорту України – за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, сумлінну працю, професіоналізм, відданість справі та з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

  Усім колективом «Голосу Лановеччини» щиро вітаємо білозірчанина Івана Григоровича – нашого багаторічного передплатника газети, доброго друга, активного дописувача, завжди позитивного, з почуттям гумору, по-спортивному підтягнутого – із черговим визнанням його професійної майстерності.

  Іване Григоровичу, радіємо вашим особистим життєвим успіхам і завжди охоче розділяємо вашу радість і гордість за вихованців – наших земляків. Ще початківцям на спортивній ниві, яких шукали у сільських школах Лановеччини, ви вселяли віру в успіх і високі досягнення в майбутньому. Ви невтомно і наполегливо поспішали написати в газеті про їхні маленькі перемоги, розуміючи, що такі заохочення додавали дітям впевненості у собі, у своїх силах і в тому, що за них є кому по-батьківськи «замовити словечко». Усі біатлоністи району знають дорогу до редакції, де їхні імена частенько рясніють на шпальтах газети. Їхні сходження на спортивні вершини чи тимчасові невдачі на цьому шляху ми ревно відслідковуємо й переживаємо за них, як за рідних. А так воно і є – герої публікацій стають близькими журналістові, бо їхню долю він пропускає через своє серце. Згодом про спортивні досягнення ваших підопічних писали вже обласні, всеукраїнські, міжнародні видання. Квитки у великий спорт ви давали простим сільським дітям найперше своїм прикладом. І неважливо, що потім, на п’єдесталах слави у них мінялися тренери, погляди, вони дорослішали і пізнавали світ, вчилися виживати серед сильних, перемагати сильних. Але приємно, що на цій дистанції вони ніколи не забували свого першого Тренера – Івана Григоровича Стецюка.

  У вас, шановний тренере, за більш як півстолітнє активне спортивне життя назбиралося багато нагород, почесних відзнак. І всі – заслужено. Наші щирі вітання вам, друже! Здоров’я, натхнення, оптимізму і класних, крутих трамплінів на трасі життя – в оточенні дружньої родини, однодумців, вихованців! Нових вам перемог!

  Принагідно – щирі вітання усім, для кого спорт і фізична культура стали сенсом життя. Здоров’я вам та вдалих стартів!

Щиро – редакційна родина «Голосу Лановеччини»