icon clock09.02.2020
icon eye802
ОСОБИСТОСТІ

ІСТОРІЯ УСПІХУ ІЛОНИ КОЛОМІЄЦЬ

  Ланівчанка Ілона Коломієць успішно працює візажистом, відкривши власну справу за сприяння Лановецької районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості. Понад 10 років вона працювала у дитсадку. Так сталося, що у 2019 році звільнилася з роботи і звернулася до служби зайнятості за сприянням у працевлаштуванні.

  Ілона давно мріяла про власну справу. Перебуваючи у відпустці по догляду за дитиною, почала захоплюватись професійним візажем, проходила різноманітні курси, тренінги та майстер-класи з косметології та візажу. Отож, кар’єрна радниця районної філії запропонувала молодій енергійній жінці відвідати семінар з основ підприємницької діяльності. Ілона, проаналізувавши ринок послуг Лановеччини, наважилася започаткувати власну справу. Пройшла стажування за навчальною програмою «Провадження підприємницької діяльності», розробила бізнес-план «Надання послуг візажиста» та отримала початковий капітал у вигляді одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

  І хоч конкуренти в Ілони є, проте вона вже завоювала авторитет і повагу серед клієнтів. На її думку, якщо маєш мету і наполегливо трудишся на шляху до її реалізації, обов’язково матимеш успіх.

Автор: Людмила КОЛОМІЙЧУК,

начальник відділу активної підтримки безробітних.