А У НАС В СИНІВЦЯХ СКОРО ВИБОРИ. А У ВАС?

  Добрий день шановні читачі, редакція! Ви запитаєте: «А по чому видно, що скоро вибори в Синівцях?» Та по всьому. Аби вітер почав дути з Борсуків, то в повітрі прямо відчувається запах виборів. А якщо чесно, то я за чотири роки голову Борсуківської громади І.Друзя в Синівцях не бачив стільки разів, як за останній тиждень. І бензину не шкода, і не шкода бити машину по тих ямах три з половиною кілометри дороги. Чотири роки знищував село (медпункт, бібліотека, школа), а тепер, за три місяці до виборів, примчав освідчуватись жителям Синівців у безмежній любові. Це, я так думаю, ніщо інше як піар, лицемірство і брехня.

  Почали обгороджувати тери-торію навколо пам`ятника. Воно то добре, але чому саме зараз? Вартість огорожі — майже 25 тис. гривень. Минулого року на благоустрій нашого села з бюджету Борсуківської ОТГ було виділено 35 тис. гривень, а витрачено із цієї суми всього-на-всього 10 тис. гривень. А зараз розщедрилися аж на 25! Якби ж то протягом всієї каденції голова дбав про ті села, про підтримання їх в належному стані, то таких питань сьогодні не виникало б. Ніхто й не здивувався б цій огорожі. А так…

  Ой, не хочуть ті «п`явки» ніяк відлипнути від тіла громади. Так вже міцно присмокталися, що тепер годі відірвати. Коштів на благоустрій сіл явно не вистачає, а показати перед виборами хоч що-небудь — треба. Прокопали в Нападівці два метри рова, а пропіарилися, що провели заходи із запобігання протипаводкової ситуації. Сміх та й годі.

 То голова їздить фотографує пожежну машину з переробленим кузовом під сміття за 250 тисяч гривень. Для чого? Куди вона доїде із тим сміттям? Я так думаю, що ще будуть фото з асфальтним непотребом за 1200 тис. грн, яким залатають дві ямки. Ми з вами побачимо ще багато цирку і клоунади. А причина одна — «КОРИТО»!!! Хтось в інтернеті правильно підмітив: якщо в селі побачили грейдер, то знайте, що скоро вибори. Так що не дивуйтесь появі техніки, засипанню ям відсівом, чи ще якимось дріб`язковим роботам. Мусять ті «мужі» пропіарити себе хоч чим-небудь.

  За Борсуківське «Межигір`я» я поки промовчу. 8,5 млн грн — амбулаторія, 16 млн грн — дитячий садочок. Ото хтось миє гроші! А демографія в Борсуках вражає: 2019 р. — 6 дітей народилося, у 2020-му — 3 дітей. От тобі й економічна доцільність будови. Так що готуйтесь до сюрпризів і неспо-діванок, бо у наших можновладців фантазії ще ого-го. Беріть, що дають, ні в чому собі не відмовляйте, але майте на плечах голову, не тільки для шапки, але й щоб думати. Так що будьте здорові! До побачення!

Автор: Віктор ПАСІЧНИК,

с.Синівці.