icon clock17.10.2019
icon eye404
ЛАНОВЕЧЧИНА

ДИВА ТРИВАЮТЬ

  Ось уже цілісіньких 7 місяців на теренах району діє соціальний проект «Школа Чарівників». Якщо дитину запитати, що для неї означає «день народження?», швидше за все вона відповість: «Свято, де є подарунок і торт».

  Стараннями наших Чародійок Іванки Ящук, Марії Гінди, Оксани Шмир, Ірини Незбрицької, Тані Шмир, Каріни Колеснік, Наталі Павлюс та Любові Овчарук у 34 діток та їхніх братиків і сестричок був справжній святковий день народження.

  Віриться, що наші смаколики стануть для когось точкою повернення в здорове життя, комусь повернуть Надію, додадуть Віри не лише у добрих Чарівниць, а й у власні сили. А всім нам можливість впевнитись, що  Любов – справжня, безкорисна – існує.

  Звертаюся до читачів районної газети, всіх, хто зацікавився інформа-цією, хто бажає приєднатися до проекту, має нові ідеї чи хоче розповісти про дитину, яку варто включити в проект – ми раді бачити вас за адресою: м.Ланівці, вул.Незалежності,4, Лановецький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Телефонуйте за номером 2-19-35.

Автор: Світлана ЮЗЮК,

директор районного ЦСССДМ.