icon clock17.02.2021
icon eye336
спорт

Спортивні новини

Давид Драбик в десятці кращих

З 28 січня по 3 лютого на спортивній базі у Тисовці (Львівська обл.) проходив чемпіонат України з біатлону серед юніорів, у якому взяли участь більше 100 спортсменів з Сумщини, Чернігівщини, Харківщини, Києва і Київської обл., Закарпаття, Рівненщини, Львівщини. У складі збірної Тернопільщини виступав і наш земляк, москалівчанин Давид Драбик.

Перший день змагань: під час гонки спринт зі стрільбою на двох рубежах Давид був 15-й. Другий день змагань: в індивідуальній гонці на дистанції 15 км зі стрільбою на чотирьох рубежах біатлоніст показав кращий результат під час стрільби: з 20-ти пострілів зробив лише один промах, але пробіг трішки гірше, тому був 9-им.

У загальнокомандному заліку Тернопільщина посіла 4 місце, програвши маститим командам з Чернігова, Сум, Харкова.

Діана Смолій та Іванка Драбик поїдуть на чемпіонат України

Юні спортсменки — великокусківчанка Діана Смолій та москалівчанка Іванка Драбик виїхали на спортивну базу в Підгороднє (Тернопільська обл.) на тренувальний збір, після якого візьмуть участь у чемпіонаті України з біатлону серед юнаків та дівчат, що відбудеться на спортивній базі у Тисовці (Львівська обл.) наприкінці лютого.

Руслан Бригадир – на чемпіонаті у Словаччині

Великокусківчанин, член збірної України Руслан Бригадир виїхав у Словаччину, де 12 лютого візьме участь в другому етапі кубка ІBU з біатлону (група В).

Зичу юним біатлоністам вдалих стартів і легких перемог. Нехай фортуна завжди буде прихильною.

За інформацією тренера ОДЮСШ з зимових видів спорту
Івана СТЕЦЮКА.