icon clock07.01.2020
icon eye372
ЛАНОВЕЧЧИНА

ЗАПРОГРАМУЙМО СЕБЕ НА УСПІХ І ПОЗИТИВ

  Любий читачу, вітаємо Тебе у 2020 році! Насамперед щиро дякуємо нашим багаторічним шанувальникам за незрадливість і раді приймати до нашого гурту нових передплатників. Обіцяємо не розчарувати, а подарувати цікаву подорож дорогою активного серцебиття Лановеччини у 366 ритмічних кілометрів. Літописці «Голосу Лановеччини» налаштовані на невтомну роботу!

  Запрограмуй себе, друже, на успіх і позитив. Прочитай цю сторінку власного літочислення з любов’ю, добротою, радістю і завжди гарним настроєм! Нехай рік високосний буде для Тебе успішним, нехай всі задуми, сміливі плани і проекти втілюються в життя, а мрії обов’язково збуваються. Бажаємо Тобі бути здоровим, Господу Богу милим, життєрадісним, щасливим!

  Різдвяна зірка нехай яскраво світить над кожною домівкою на мирній території України та над окопом і вцілілими оселями там, де йде війна. І коли сідатимемо до Святої Вечері, подякуймо тим, завдяки кому маємо хліб і до хліба, можемо збиратися родиною. Попросімо у Всевишнього довгожданої Перемоги, аби запанував Мир!

  Щасливого усім нового року, веселого Різдва, багатого столу, гучної коляди та ніякої біди!

Щиро – редакційний колектив.