icon clock11.03.2020
icon eye520
ЛАНОВЕЧЧИНА

Культурний центр Єловицьких – у 10-ці кращих

  Культурний центр Єловицьких увійшов у десятку кращих молодіжних центрів серед громад, які беруть участь у програмі DOBRE. Команду закладу відібрали для участі у проєкті “Прокачай молодіжний центр у своїй громаді”!

  Тренінг проєкту відвідали директор Культурного центру Єловицьких Юрко Матевощук, радниці Молодіжної ради Віталія Друзюк та Олена Пасєка.

  Навчання відбувалися у Вінниці на базі обласного молодіжного центру “Квадрат” 25-28 лютого. Організатори тренінгу – програма DOBRE та ГО “Молодіжна платформа”.

  Упродовж чотирьох днів тренери навчали учасників працювати із послугами молодіжного центру, залучати ресурси, комунікувати та аналізувати результати роботи. Олена Гуменна, керівниця центру “Квадрат”, провела екскурсію закладом та презентувала учасникам студію звукозапису, лабораторію із 3D-принтером та коворкінг, поділилася історією створення установи та планами.

  Окрім цього, учасники тренінгу отримали домашнє завдання, яке передбачає удосконалення роботи Культурного центру Єловицьких, розширення його послуг та покращену комунікацію із молоддю.

За матеріалами Лановецької міської ради.