ЛАНІВЦІ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ МІСТА

  28 липня, у День вшанування Рівноапостольного князя Володимира та у 1031-у річницю хрещення Київської Русі, ланівчани відзначили 575-у річницю заснування рідного міста. Святкували, як завше, з пафосом і розмахом – веселилися на атракціонах, базарували на ярмарку, частувалися різноманітною вуличною їжею, розфарбували свято у всі кольори веселки на фестивалі кольорів, відірвалися на концерті та дискотеці. Особливим сюрпризом для присутніх був виступ кумира молоді –”Дзідзя”.

  Детальніше про урочистості та завдяки чиїм старання відбулося дійство читайте на шпальтах газети “Голос Лановеччни”, а зараз пропонуємо вам згадати найяскравіші моменти свята, переглянувши наш фоторепортаж.

Міський голова м.Ланівці Роман Казновецький та активіст і волонтер Валерій Собчук.
Фестиваль кольорів.
Відкриття меморіальної дошки о.Миколі Маюжинському – церковному та громадському діячу, настоятелю храму Покрови Пресвятої Богородиці м.Ланівці у 1932-1938 роках.
Дзідзьо у Ланівцях
Ведучий Дня міста Юрій Матевощук.
Відкриття Культурного центру Єловицьких та фотовиставка “Вітражі душі” Заслуженого журналіста України Олега Снітовського про Народного художника України Івана Марчука.
Святквим тортом ланівчан та гостей міста частував мер Роман Казновецький.
Від спеки рятувалися у фонтані…
…та охолоджувалися морозивом.
Гутр “Світи”.
Гурт “Jazzforacat”.
Зіркові “Jazzforacat” запалили серця дівчат.
Гурт “Los Colorados” другий рік поспіль розважає Лановеччину на Дні міста.
Led-театр “Метаноя”.
Гурт “Tvorchi”

Фото Н.ГАМЕРИ та Р.ТКАЧУК.