icon clock26.09.2019
icon eye504
ЛАНОВЕЧЧИНА

Молодь впливає на бюджет громади

  17 вересня Культурний центр Єловицьких відкрив двері для старшокласників Лановецької ОТГ – тут пройшла акція «Впливай на бюджет своєї громади!».

  Сюрпризом від Молодіжної ради став відеоролик, у якому учні намагалися відповісти на питання: «Що таке бюджет громади?».

  В рамках акції секретар міської ради Вікорія Хом’як оголосила результати та нагородила переможців конкурсу малюнків «Бюджет моєї громади».

  У номінації «Логотип» громади перемогла Софія Вдовін, вихованка Лановецького міського будинку дитячої та юнацької творчості. У номінації «Малюнок» І місце зайняла Ангеліна Задерей, учениця Юськовецької школи. ІІ місце розділили Зоряна Усік (Юськовецька ЗОШ) та Анастасія Дубова (Лановецька ЗОШ №2). ІІІ місце посіли Евеліна Вербицька (Загірцівська ЗОШ), Богдан Яблонський (Лановецька ЗОШ №1) та Мар’яна Льорчак (Лановецький МБДЮТ).

  Справила враження на старшокласників й інтерактивна лекція від експерта Миколи Орлова. Окрім цього, в рамках акції учні подали 53 пропозиції до бюджету громади на 2020 рік, які обов’язково будуть опрацьовані та враховані.