icon clock17.07.2019
icon eye459
ЛАНОВЕЧЧИНА

ПЕРЕМОЖНИЙ ТРОФЕЙ ЮНИХ КАРАТИСТІВ З ЛАНОВЕЧЧИНИ

  Загальнокомандне друге місце, 11 золотих, 10 срібних та 3 бронзові медалі — такий результат участі  лановецьких каратистів у відкритому турнірі Рівненської області  «БУШИДО» серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих з годю-рю карате та кубодо, який проходив 2 червня у м.Рівне.

  Данило Крещук, Ілля Трофимчук, Катерина Кушнірук, Максим Бельма, Владислав Куза, Олександр Сліпчун, Андрій та Данило Шабани, Богдан Дорановський, Андрій Козак та Ярослав Демчук — саме ці ланівчани ввійшли до спортивного клубу «Патріот» смт.Ямпіль Хмельницької області, який і змагався із представниками Закарпатської, Рівненської, Київської та Одеської  областей.  У складі команди й учні з Ямполя — Денис Рибачук, Олександр Комаринський та Владислав Фіалчук. Титанічна праця спортсменів, настанови, повчання та секційні заняття під керівництвом тренера Володимира Попенка дали свої швидкі результати. Наші каратисти змагалися серед 110 учасників у двох розділах — напівконтактний бій та повноконтактний. Так ось, в останньому лише наша команда проявила міць, відвагу і спортивну підготовку, виступивши цілим складом, за що і більшість отримали золоті медалі та дипломи.

  Вперше побувавши там, зауважу, що атмосфера дуже емоційно напружена, адже усі хвилюються, їх судять судді вищих категорій, сенсеї, майстри спорту. Однак, наша команда проявила себе як одне ціле — від татамі до татамі учасники підтримували своїх, допомагали з амуніціями, більш досвідчені спортсмени давали поради новачкам — і результат не забарився. Жодна інша команда не була такою дружньою, як наша. Щиро віримо, що так буде й надалі, адже, виховавши в дітях почуття допомоги, співчуття, дружелюбства та командного духу зараз, — отримаємо гідне покоління спортсменів: чесних, відважних, мужніх. До слова, 1 червня — річниця відкриття секції карате на теренах Лановеччини, тож, як то кажеться, перший ювілей вдався!Автор: Сніжана КРЕЩУК.