icon clock12.11.2020
icon eye231
ЛАНОВЕЧЧИНА

Показ фільмів “Шлях самурая” та “Жива УПА” за участі режисерки Марії Яремчук в Культурному центрі Єловицьких

13 листопада мешканці Лановецької громади матимуть нагоду переглянути документальні фільми режисерки Марії Яремчук “Шлях “Самурая” та “Жива УПА”.2014 році харків’янин на псевдо «Самурай» ступає на шлях війни. Спочатку долучається до лав добровольчого підрозділу, а пізніше стає бійцем ЗСУ. На цих тернистих шляхах він зустрічає та втрачає близьких і друзів і вкотре замислюється над тим, чого варта боротьба за свою державу. На війну легко потрапити, але важко повернутися. У 2018 році Самурай – пацієнт психіатричної лікарні. Попереду ще один бій – із самим собою та діагнозом ПТСР.
А далі – повернення до цивільного життя: до родини, до роботи, до Харкова. Чи варто було все пережите на війні того, що він отримав зараз? Увага! Відповідно до дотримання карантинних заходів, кількість місць обмежена (до 20 відвідувачів).
При відвідуванні заходу, потрібно мати з собою посвідчення, що засвідчує особу, а також буде проведено температурний скринінг!
Вхід у приміщення лише у масках індивідуального захисту. Культурний центр Єловицьких м. Ланівці, вул. Незалежності, 15 (колишній кінотеатр, другий поверх).
Вхід вільний! Показ фільму відбувається за підтримки Держкіно України і за сприяння Тернопільської кінокомісії.