icon clock19.10.2019
icon eye558
ЛАНОВЕЧЧИНА

СТОЯЛИ ЗА ПРАВДУ, ЗА ВІРУ, ЗА НАШЕ МАЙБУТНЄ

  До Дня захисника України, свята військових традицій, мужності і героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, свята пошани героїв України приурочено годину звитяги “Стояли за правду, за віру, за наше майбутнє, за Україну”, що відбулася в центральній книгозбірні.

  Почуття патріотичного духу, любові до України, священного обов’язку її захищати прагнули передати юному поколінню та усім присутнім українські воїни, наші земляки, які продемонстрували силу нескорених у війні з російським агресором. Це голова обласної спілки учасників АТО України Д.Харчук, голова районної спілки учасників АТО С.Брек, Ю.Гринчук, І.Талабан.

  Спогадами ділилась мама учасника АТО Ігоря Політикіна Богдана Василівна. Зворушливо прозвучав вірш, який вона написала.

  Події на Сході України викликали глибокий резонанс у серцях людей. Своєю творчістю вони передають думки і погляди на цю подію. Авторські вірші читала Зінаїда Яцюк. Чуттєво і проникливо звучали пісні на її слова у виконанні авторки, її брата Петра Волохатого та племінниці Ольги.

  Під час заходу діяла книжкова виставка “Україну люби і захищай, нам Україна вища понад усе”, патріотична відеогалерея “Воїни АТО – гордість нашої Лановеччини”, виставки робіт учня БДЮТ Іллі Сіверського, а також творчих робіт Алли Одлижук “Ми землю квітчаємо нашу, щоб слава воскресла, щоб перемогу здобули у борні”.

Автор: Леся ОРЕВЧУК,

 бібліотекар.