У ЄЛОВИЦЬКИХ – ВЕЧІР КАМЕРНОЇ МУЗИКИ

  Минулого тижня в культурному центрі Єловицьких відбувся вечір камерної музики. Таке свято у рамках мистецьких зустрічей музичної школи ланівчанам подарувала вокальна група «Камерата» (керівник Надія Путіліна).

  Протягом години поціновувачі прекрасного насолоджувалися чудовим, професійним виконанням музичних композицій на різну тематику. Звучали українські народні та патріотичні пісні, духовні піснеспіви. Родзинка “Камерати” – академічна манера виконання, що більше жоден колектив на Лановеччині не використовує.

  Ось уже понад десять років вокальна група, до складу якої входять викладачі музичної школи, дарує краянам приємні хвилини спілкування зі світом прекрасного.  У 2016 році на міжнародному конкурсі духовної пісні колектив посів третє місце і це стало для них справжнім поштовхом для розвитку і руху вперед. Відтак у репертуарі вокальної групи – чимало складних творів в сучасних обробках, які виконують чотириголоссям…

  Захоплення чудовим концертом висловив у віршах Богдан Кукуруза. В свою чергу, директор музичної школи і керівник вокальної групи Надія Путіліна подякувала присутнім за теплий прийом, щиру атмосферу, що панувала протягом вечора і бурхливі оплески. Зазначила, що працівники і учні своїми талантами приємно дивуватимуть краян ще не раз. Адже мистецькі зустрічі виступом «Камерати» лише розпочато. Попереду ланівчан чекає ще багато цікавого.

  Автор: Олеся МЕЛЬНИЧУК.