icon clock29.06.2020
icon eye923
ОСОБИСТОСТІ

ХУДОЖНИКУ ІВАНОВІ МАРЧУКУ ВРУЧИЛИ ОРДЕН ІЗ ДОРОГОЦІННИХ МЕТАЛІВ “ЗА РОЗВИТОК СВІТОВОГО МИСТЕЦТВА”

Колектив газети “Голос Лановеччини”, уся творча спільнота Лановеччини щиро вітає генія-земляка Івана Степановича Марчука із визначною нагородою! Пишаємося! Бажаємо здоров’я, натхнення, чудодійної сили до творення нових шедевральностей неозорих широт нашої неньки-України!

Про вручення нагороди на своїй сторінці у соцмережі написав Володимир Козюк:

Вітаю Вас, дорогі друзі, з Днем Конституції! Наша команда провела цей день по-особливому, ми не тільки побували на Тарасовій землі в Каневі, не тільки насолодилися викрутасами сонця на схилах Дніпра, а й виконали важливу, почесну місію від нашої міжнародної організації «Кращий художник» та вручили орден із дорогоцінних металів «За розвиток світового мистецтва» І ступеня з номером 001, Великому художнику сучасного світу, генію, що увійшов в ТОП-100 світу, Івану Степановичу Марчуку! Також відбулося присвоєння почесного звання «Обличчя проєкту «КРАЩИЙ ХУДОЖНИК / THE BEST ARTIST». Бути визнаним Державою – це добре, бути визнаним народом – це ще краще, а бути визнаним митцями – іншому художникові велика честь! Наша організація має ордени «За розвиток мистецтва України» і світу, які нам люб’язно розробили і виготовляють у ювелірному домі Kimberli, є положення, отримуватимуть ці нагороди саме ті люди, яких пропонуватиме суспільство, які отримали підтримку в соцмеражах, а потім голосуванням наших поважних членів журі, яке вперше було одностайним.

Ще зранку нас гостинно зустрічала Тамара Стрипко, вишуканий сніданок у саду від фанів Івана Степановича, незабутні екскурсії Тарасовими місцями, а потім надзвичайний обід у садибі Івана Степановича, що повільно і ненав’язливо перейшов у вечерю.

Делегації з вітанням прибули з усієї України, кожен із гостей –особистість, усі вони друзі неперевершеного митця Івана Марчука. Зустрів багато знайомих і друзів, з’явилися нові чудові знайомства, під вишукане червоне вино та шашлик час стрімко покотив сонце за горизонт, поблискуючи по шапках черешневих дерев.

На другий день ми вже їхали додому, але кожен згадував Івана Степановича, особливо величезне інтерв’ю, яке він нам дав, – душевне, чуттєве, з віршами та сльозою, сльозою генія, що краплею свого моря втопила світ мистецтвом глибини…

P.S. Щодо створення музею народного художника України Марчука Івана Степановича. Ви за? Тоді лайк і перепост! Художник має майбутнє, коли бачить поряд сильніших, кращих, бачить поряд Генія! Україна багата талантами, кожен заслуговує уваги та поваги, але вперед потрібно пропускати тих, хто вирвав своє серце, наче Данко, і несе його через чагарники буднів, щоб світлом його вказати шлях українцям, щоб у світлі його розквітла Україна!

Голова правління громадської організації
«Кращий Художник / The Best Artist»»,
народний художник України
Володимир
Козюк

Фото: Валерій Шиленко