icon clock17.08.2019
icon eye1365
ЛАНОВЕЧЧИНА

ЧЕМПІОНСЬКЕ ЗОЛОТО Богданки ГРИЦИК та Діани ГОЛОД

  8-11 серпня на чернігівському пляжі “Золотий берег” тривав фінальний тур першості України з пляжного волейболу серед дівчат і юнаків до 14 років. Цей олімпійський вид спорту саме набирає популярності на Тернопільщині, зокрема Лановеччині, попри те, що є доволі поширеним в решті країни та світі. Отож, особливо приємно повідомити, що саме наші лановецькі дівчата, котрі вперше стали на піщаний майданчик лише рік тому, стали чемпіонками України.

  Восьмикласниці Богданка Грицик і Діана Голод не новачки у волейболі, адже класичним видом цього спорту займаються уже 5 років, мають чимало кубків та медалей. Правила та техніку пляжного волейболу опановують відносно недавно, однак прагнуть реалізовувати себе саме в ньому. Тому, напевно, поки що відхилили запрошення тернопільської “Галичанки” виступати за їхню команду, що представляє класичну спортивну школу. В планах дівчат – виступи на міжнародному турнірі з пляжного волейболу та зимових чемпіонатах України. Аби показати найкращі результати, щодня наполегливо тренуються під пильним тренерським керівництвом Алли Жмаки та Володимира Грицика, відпрацьовують різні прийоми та техніки.

  Щоденна праця над собою неодмінно дає свої плоди, Тому то й цими вихідними на чернігівському пляжі серед 32 жіночих команд ланівчанкам не було рівних. У кожному з матчів вони перемогли з рахунком 2:0, вкотре довівши свій професіоналізм. Вітаємо з перемогою!

За інформацією Алли ЖМАКИ.