icon clock07.02.2021
icon eye2135
ЛАНОВЕЧЧИНА

Щасливим власником телевізора cтала родина Фреюків з Молоткова

У неділю, 31 січня, в Культурному центрі Єловицьких відбувся розіграш призів серед власників річних квитанцій на передплату газети “Голос Лановеччини”.
Головний приз — плазмовий телевізор виграла Юлія Фреюк із села Молотків. Подарунок Юлії вручив особисто власник магазину «Електролюкс» Андрій Церковнюк.

— Плазмового телевізора у нашій сім’ї ще не було, тому цей подарунок дуже доречний, — ділиться враженнями пані Юлія. — «Голос Лановеччини» у нашій родині «прижився» давно, бо нас цікавлять місцеві новини, розповіді про людей. Надіславши в редакцію квитанцію, навіть не сподівалися на виграш. А тут — ще й такий! Ми надзвичайно раді і не можемо повірити, що суперприз дістався саме нам! Аж шкода, що не були в неділю в центрі Єловицьких. Ми й без лотереї «Голос Лановеччини» читаємо і передплачуємо, але вдячні працівникам рідної газети за такий подарунок. Дуже дякуємо Андрію Церковнюку. Особливо приємно, що це виходець із нашого села.

Власник магазину «Електролюкс» Андрій Церковнюк був присутній на розіграші. Почесну місію — витягнути щасливий номерок ми доручили саме йому — генеральному спонсору. Наступного дня, коли Юлія та Саша Фреюки приїхали в Ланівці за виграшем, Андрій особисто вручив їм цінний подарунок.

Уперше в історії газети «Голос Лановеччини» ми провели розіграш редакційної лотереї серед своїх передплатників завдяки спонсорам. Раніше, коли могли цю акцію собі дозволити, то подарунки купували, здебільшого, за власні кошти.