Будівельне розмаїття магазину в Ланівцях: чого не купиш у міні-маркеті сім’ї Кирилюків

  Світлана і Михайло Кирилюки сімейний бізнес ведуть 15 років. Магазин будівельних матеріалів облаштували в приміщенні колишнього торгового комплексу “Слівен”, що на території містечка цукрового заводу в Ланівцях. Під торгівельний зал тут відведено 300 м.кв.

  — Люблю свою роботу, практично живу в магазині, — каже власниця. — Ми з чоловіком маємо собі кімнату тут — як робочий кабінет і куточок, де можна відпочити, приготувати їжу. Лише у великі свята, коли немає клієнтів, — це 1 і 7 січня та Великдень, ми не працюємо. А так, наш робочий день починається щодня з 8 години і триває без перерви на обід до 18-ї. В суботу і неділю — до 14 години.

  У Кирилюків власний будинок, дають лад у ньому, а, отже, добре знаються, як і чим зробити ремонт, що потрібно для інтер’єру, саду, подвір’я, городу. Хобі господині — теплиця, квіти. А ремонт, зізнається, робила б щороку, бо постійно осучаснюється і стиль, і матеріали, і, отже, смаки. Деякі ідеї «підкидає» син Василь — йому 26, живе й працює в Норвегії. Батьки гордяться ним, бо успіху в житті досягав самостійно, своїм розумом і наполегливою працею. Тепер в змозі і допомагає іншим українським студентам.

  Багато часу Світлана відводить для навчання у сфері ведення бізнесу, роботи з клієнтами. Їй важливо, щоб у магазині був широкий вибір різного товару, тоді і людям легше вгодити, підібравши необхідне.

  — Замовили нову вивіску, хочемо трохи зручніше встановити торгівельні стелажі в основному залі, — розповідає Світлана. — У магазині завжди зберігається однакова температура, не псується, бо не встигає залежуватися, товар, ми не торгуємо протермінованим. За роки нашого підприємництва, маємо багато постійних клієнтів. Зареєструвалися на платформі «Прозоро», беремо участь у тендерах і виграємо, співпрацюємо з бюджетними організаціями, тісний взаємозв’язок у нас і з постачальниками. Нам важливий не лише широкий асортимент, але і якість, тож закуповуємо товари провідних виробників. Зараз розпочався передсвятковий сезон, але ми ялинками не торгуємо; не реалізовуємо також і насіння.

  Для зручності клієнтів у магазині є термінал безготівкового розрахунку, діють гнучка система знижок, акції, розтермінування оплати, а по місту працює безкоштовна доставка транспортом власників. Якщо ж ви не знайшли потрібної продукції в будівельному магазині — поцікавтеся у власників, адже багато товарів не виставлені у торгівельних залах.

  Насправді у Кирилюків (а власницю більше знають за дівочим прізвищем Пархонюк) є товар на будь-який гаманець, смак і якість. Якщо ви не фахівець, не знаєте, що точно вам потрібно з будівельного розмаїття для ремонтних робіт — тут підкажуть і навіть порадять хороших майстрів.

Наталя ГАМЕРА.

 ВЕЛИКИЙ ВИБІР ТОВАРІВ ЗА НАСТУПНИМИ НАПРЯМКАМИ:
  *Лако-фарбова продукція
 *Ручний слюсарний та садовий інструмент
 *Малярний інструмент
 *Метизи широкого і промислового призначення
 *Вироби з дерева
 *Замково-скоб'яні вироби
 *Пічне литво
 *Газо піноблоки, цегла будівельна і вогнетривка
 *Сухі будівельні суміші
 *Підлогове покриття
 *Плитка керамічна в широкому асортименті та різного призначення
 *Шпалери
 *Котли газові, твердопаливні, тепла підлога
 *Бойлери, проточний водонагрівач
 *Труби і комплектуючі для опалення приміщень
 *Труби водопровідні, каналізаційні
 *3D панелі
 *Гіпсокартон
 *Металочерепиця
 *Металопрофіль для огорожі
 *Металопрофіль для внутрішніх робіт
 *Двері, дверна фурнітура
 *Електротехнічна продукція
 *Сантехнічної продукції великий вибір
 *Гідробокси, душові кабіни
 *Дзеркала
 *Підвісна інсталяція
 *Освітлювальна продукція для внутрішнього і зовнішнього застосування
 *Господарчі товари
 *Інші будівельні матеріали