icon clock22.08.2021
icon eye317
спорт

Вдалий старт москалівчанина Давида Драбика вивів обласну команду на четверте місце

  9–14 серпня у м.Чернігів проходила першість України з літнього біатлону серед юніорів, участь у якій взяли близько півсотні спортсменів з Київської, Сумської, Чернігівської, Львівської, Закарпатської, Волинської, Тернопільської областей та м.Київ.

  І день змагань: У гонці-спринті зі стрільбою на двох рубежах москалівчанин Давид Драбик показав 7 результат.

  ІІ день: У гонці-переслідуванні зі стрільбою на 4-х рубежах (дистанція 15 км) краянин зайняв 9 місце.

  Останній день змагань: У змішаній естафеті (2 хлопців і 2 дівчат) взяли  участь 14 команд. За Тернопільщину виступав представник Лановецької громади Давид Драбик. Дівчата бігли першими і передали естафету хлопцям, фінішуючи дев’ятими. Вдалий старт Давида, стрільба без жодного промаху вивели обласну команду на четверте місце, а шумчанину Юрію Крикончуку, який біг після нього вдалося втриматись на тій же позиції. Тож за підсумками змагань — команда Тернопільської області посіла  4 загальнокомандне місце, програвши біатлоністам з Сумської, Харківської, Чернігівської областей, випередивши суперників з Київської, Львівської, Закарпатської, Волинської областей та м.Київ.

  Спортсмени Лановецької громади разом зі своїм наставником — тренером ОДЮСШ Іваном Стецюком щиро дякують голові Лановецької ТГ Роману Казновецькому за постійну підтримку та виділену щомісячну стипендію.

  Олеся МЕЛЬНИЧУК.