Гайда на лижі! Москалівські школярі весело провели відкриття зимового сезону

  У Москалівській школі відбулося відкриття лижного зимового сезону, що присвятили Дню Соборності України.

  Тренер Тернопільської ОДЮСШ з зимових видів спорту Іван Стецюк привітав школярів зі святом та з початком лижного сезону і розповів про здобутки вихідців з Москалівської школи на спортивній ниві. Серед них — лижники-біатлоністи: Ярослав Рекун — бронзовий призер шкільної спартакіади України у Харкові, Марія Віцентович — срібний призер України з біатлону в м.Суми; чемпіони і призери України з біатлону — Давид, Іванка і Богдана Драбики; легка атлетика: призер області на спартакіаді школярів у Тернополі Ілля Драбик, призери спартакіади України Віталій і Анатолій Макодраї, призер чемпіонату України Михайло Шептицький. Гордістю школи є також вихованка Ольга Сандій, яка три роки поспіль захищала честь області на всеукраїнських змаганнях із загальної фізичної підготовки у Скадовську.

  Іван Григорович побажав школярам успіхів у навчанні та спорті, рівнятися на своїх земляків та досягати омріяних вершин. Також зазначив, що 26 січня у Тисовці відбудеться чемпіонат України з біатлону, де за збірну Тернопільщини виступатимуть москалівчани Давид та Іванка Драбики. Тож побажав їм вдалих стартів та успішних перегонів, а земляки-школярики пообіцяли вболівати за них.

  До речі, усі учні школи забезпечені лижами і необхідним інвентарем, тому після урочистої частини влаштували справжні лижні прокатушки.

  Світлана ШЕПТИЦЬКА, в.о.керівника школи.