icon clock03.05.2021
icon eye119
ЛАНОВЕЧЧИНА

Дорогі браття і сестри! Христос Воскрес!

  Сьогодні світле всенародне свято Воскресіння Господа нашого Ісуса Христа. Слава, духовна радість всіх християн. Ця велика радість наповнює небо і землю, проникає в серця всіх людей радіючих і тих, хто в скорботі.

  У священний ранок воскресіння Сам Господь благозволив явитися жінкам-мироносицям і вони від нього почули: “Радуйтеся”. З радістю і трепетом вони поспішили сповістити учням про Його воскресіння (Мт. 28,8). Великою радістю зраділи учні, коли самі побачили Його воскреслого. Так і ми торжествуємо пасхальною радістю, прославляймо воскреслого Господа, в священному торжестві й радості вітаймо один одного пасхальним вітанням: “Христос Воскрес!”. Торжествуючи святкові дні, радіймо духовною радістю. Нехай та великодня радість витає в наших серцях через всі дні життя нашого.

  У ці святкові дні Воскресіння Христового хочу привітати духовенство та всіх парафіян нашого благочиння зі світлим Христовим Воскресінням. Вітаю щиро наших воїнів-захисників, волонтерів, місцеву владу і всіх православних християн Лановеччини з найвеличнішим святом Воскресіння Христового.

  Нехай великоднє світло просвітить кожну душу, кожне серце, кожну домівку і родину, скріпить усіх Божим миром. Нехай Господь рясно благословить вас міцним здоров’ям, злагодою, благополуччям і достатком.

  Воістину Христос Воскрес!

Благочинний протоієрей о.Ігор ШАРИНСЬКИЙ.