Загадаймо собі рік на успіх, щастя і добро

  Дорогий наш читачу! Ми з Тобою перегортаємо нині ще одну сторінку нашого життєвого літопису і залишаємо в архівному сховку рік 2021-й. Зі всіма радощами, тривогами, проблемами, негараздами, які пережили, здолали і витримали.

  Дякуємо собі за здобутий досвід, за жорсткий гарт, і навіть за розчарування. Бо, щоб навчитися радіти сонцю, ми, і це невідворотньо, маємо відчути холод. Щоб навчитися цінувати здоров’я, ми чомусь обов’язково повинні перехворіти. Щоб навчитися бути милосердними — потрібно зрозуміти нужденного, побувати в його «шкурі». Щоб зрозуміти потреби старших людей, ми мусимо дожити до їхнього віку… І так лише у порівнянні пізнаємо моральні постулати. А вони незмінні, як і пори року.

  Ми знаємо, що декого на земній дорозі вже не зустрінемо, але духовенство радить сприймати болісні втрати як волю Бога. Коли втрачаємо щось (чи когось) цінне, приходить щось (чи хтось) взамін. Нам лише треба навчитися бути вдячними Богові за все, що маємо, і прагнути будувати життєві пріоритети на фундаменті Його Заповідей.

  За чисте і мирне небо над нашим краєм варто подякувати захисникам і їхнім сім’ям. Забувати про тих, хто охороняє наш мир і спокій, ми не маємо права. А напередодні родинних свят — і поготів!

  У ніч новорічну ми традиційно загадуватимемо бажання. У кожного вони будуть особисті. Але хочеться, щоб у наступному році в нашій країні не було війни — тож перемоги нам над московським ворогом; хочеться нарешті стабільності в економіці — тож мудрості і патріотизму до України її правителям; хочеться, аби не хворіли діти, але якщо на це воля не людини, то — щоб лікували важкі недуги за державний кошт і в наших клініках; хочеться, щоб не було масової міграції серед українців — тож нехай кожен знайде роботу і гідний заробіток в Україні; хочеться, аби всі були щасливими — тож усім нам здоров’я, сімейного затишку, любові, радості, благодаті й опіки Господньої!

  Щиро зичу Тобі, наш вірний читачу, аби не залишала Тебе спрага до читання нашого видання, аби мав здоров’я і здоровий глузд заробляти стільки, щоб була можливість не обмежувати себе у приємностях. Будь успішним, щасливим, умій дозовано турбуватися про своїх дітей, учи їх своїм гідним Людині прикладом — тоді й отримаєш хороше майбутнє собі і своїй країні! Будь відданим своїй сім’ї, своєму слову, моральним чеснотам, залишайся вірним і своєму рідному «Голосу…»!

  З прийдешнім Новим роком Тебе, друже! Треба вірити, що все буде добре — по вірі нам і воздасться! Бо дива і справді трапляються…

Наталя ГАМЕРА.