icon clock25.09.2021
icon eye206
ЛАНОВЕЧЧИНА

За успішну участь у міжредакційних турбобатлах “Голос Лановеччини” отримав цінний приз – ноутбук

  Упродовж трьох місяців (13 раундів) колектив “Голосу Лановеччини” був одним із дев’яти в Україні учасником міжредакційних змагань. Наші конкуренти — професійні медійники з Одещини, Хмельниччини, Львівщини, Харківщини і Житомирщини. За підсумками батлових завдань та отриманих балів ми виграли ноутбук.

  Щиро вдячні Тернопільському пресклубу та особисто Анжелі Кардинал за організацію змагань і призи, а також всім, хто вболівав за нас, був героєм публікацій, сприяв у підготовці матеріалів, які потрібно було писати “на вчора”, бо ставили такий дедлайн, що особливо не розслабишся. Зустрічатися з людьми та писати тексти доводилося також на вихідних і частенько ночами. Але робота принесла результат! І це не може не тішити.

  Разом з тим, у наших передплатників просимо пробачення, що два номери газета не виходила. Увесь колектив був у відпустці за власний рахунок у зв’язку з фінансовими труднощами. За цей період ми почули багато позитивних відгуків про нашу роботу і важливість життя місцевої газети. На жаль, фінансова складова журналістської праці не така успішна, як професійна діяльність. Але ми не хочемо втратити десятиліттями набуту культурну спадщину нашого краю. Тож працюємо далі і просимо, друзі, підтримати “Голос Лановеччини” передплатою, розміщенням платних матеріалів, реклами чи благодійною допомогою. А ми реалізовуватимемо свої творчі плани і працюватимемо без подібних вимушених відпусток.

Наталя ГАМЕРА, редактор газети “Голос Лановеччини”.