icon clock14.11.2021
icon eye284
ЛАНОВЕЧЧИНА

Зробіть собі і ближньому подарунок – передплатіть газету

  Шановні читачі! Запрошуємо підтримати єдиний часопис Лановеччини — наш з вами “Голос Лановеччини”! Передплативши видання, ви внесете свою лепту в збереження культурної спадщини нашого краю.

  Ми усвідомлюємо, що в часи діджиталізації важливо виходити на сучасний рівень інформування, що багато людей надають перевагу споживання медіа продукту із соцмереж. Але переконалися: друковане слово живе вічно. І, щоб життя продовжив наш з вами “Голос…”, потрібно зберегти саме друковану його версію — передплативши газету.

  Знаємо про проблеми із доставкою преси до адресатів. Проте в “Укрпошті” зараз теж не найкращі часи. Видавців запевняють, що труднощі із запровадженням пересувних відділень та нових форм роботи поштарів — тимчасові. А всі новації, як зазвичай, мусять перейти початковий складний рубіж. Отож, сподіваємось на швидке налагодження процесу з доставкою газет і відтепер ніяких крадіжок та непорозумінь із листоношами не буде. Принаймні, так обіцяє обласне керівництво Укрпошти.

  Отож, друзі, будьте з “Голосом…”, залишайтеся разом з нами! Передплативши газету собі, можете зробити й подарунок людині, котра не в змозі заплатити за неї. Така форма уваги до одиноких і малозабезпечених уже має позитивні результати. Не знаєте, який подарунок підібрати батькам чи друзям на річницю весілля, на день народження, або з іншої нагоди — “Голос Лановеччини” стане для них щотижня приємним сюрпризом. Запрошуємо також орендарів земельних паїв передплатити рідну газету своїм пайовикам чи працівникам.

  Традиційну редакційну акцію не скасовуємо. Нагадуємо: власники абонементів на річну передплату “Голосу Лановеччини” мають можливість розмістити одне вітання (сімейне, до 100 слів з фото), оголошення, некролог чи подяку у межах стандарту БЕЗКОШТОВНО.

Вартість передплати на “Голос Лановеччини” у 2022 році з урахуванням послуг пошти:

1 місяць – 31 грн (26 + 5);

3 місяці – 88 грн (78 + 10);

6 місяців – 170 грн (156 + 14);

річна – 334 грн (312 + 22).

Щиро ваш — редакційний колектив газети “Голос Лановеччини”.