icon clock21.04.2021
icon eye133
ЛАНОВЕЧЧИНА

З нагоди 85-річчя від дня народження нашого геніального земляка Івана Марчука оголошено літературно-мистецький конкурс «Спльонтані дороги додому»

  Постать Івана Марчука є однією із знакових в сучасному українському мистецтві. Художник створив власний унікальний абстрактний стиль «пльонтанізм». Його полотнами захоплюється увесь світ, а твори експонуються у найкращих музеях світу та цінуються колекціонерами. За версією британської газети «The Daily Telegraph» Іван Марчук входить до рейтингу 100 геніїв сучасності.

  Умови конкурсу:

    ✔На конкурс приймаються літературні твори, написані за мотивами творчості Івана Марчука: вірші (до 3 віршів, до 32 рядків кожний), або есе (обсягом до 3000 знаків з пробілами) від одного учасника. А також художні твори: по 1 художній роботі (малюнок, скульптура) від одного учасника.

    ✔Мова творів — українська. Вік учасників — необмежений.

  Учасників найкращих конкурсних робіт буде відзначено грамотами та цінними подарунками від Лановецької міської ради, а їхні твори будуть видані у тематичному друкованому художньому довіднику.

  Конкурсні роботи приймають до 2 травня 2021 року за адресою: Культурний центр Єловицьких, вул. Незалежності, 15, м. Ланівці, 47402; або в електронному варіанті: e-mail: jelowycki@ukr.net

  Контактний телефон: 0969875992.