Кинувся з сокирою і завдав удару в груди: у селі на Лановеччині стався прецедент, що мало не коштував життя старості

  Староста Віктор Яремчук лише ступив на подвір’я жителя села Москалівка Віктора Максимлюка, як той кинувся до нього з сокирою і завдав удару в груди.

  — Я запланував прогрейдерувати вулиці і просив людей обрізати гілки, що спадають на дорогу, — розповідає староста старостинського округу сіл Білозірка, Москалівка, Плиска та Шушківці Віктор Яремчук. — Більшість дослухалися й обрізали дерева. А Максимлюки не зробили чистку. Я тільки ступив на їхнє подвір’я, як Віктор кинувся до мене з сокирою. Перший раз я відхилився, а другим ударом цей чоловік прорубав мені куртку і лезо дісталося тіла. Я кинувся до своєї машини, а він гнався за мною…

  У Лановецькій міській лікарні потерпілому наклали шви, він написав заяву в поліцію. Староста каже, що сільський дебошир (1986 р.н.) не вперше поводиться з людьми агресивно, але ніхто не звертався в поліцію зі скаргою на його дії. В.Яремчук запевнив, що, аби уберегти інших мешканців села від подібних випадків, він зробить усе, щоб В.Максимлюк по закону відповів за скоєне.

Наталя ГАМЕРА