icon clock03.11.2021
icon eye674
спорт

На останній стометрівці москалівчанка Іванка Драбик виборола перемогу

  21 жовтня у с.Мишковичі Великоберезовицької громади проходив відкритий чемпіонат КУТОР «ТОДЮСШ із зимових видів спорту» з лижних гонок на лижоролерах, участь у яких взяло 60 юних спортсменів з Тернопільщини, серед яких представниця Лановецької громади, вихованка Москалівської школи Іванка Драбик.

  У віковій категорії 2005 р.н. і старші на дистанції 5 км удача посміхнулася Іванці. На останній стометрівці їй вдалося обігнати суперницю Аллу Гаяць з Тернополя і фінішувати першою. Спортсменка посіла найвищу сходинку п’єдесталу, нагороджена медаллю, грамотою, сувенірною продукцією. Відтак, землячка втретє стала чемпіонкою області: двічі з біатлону і вперше на лижоролерах.

  Іванка — студентка коледжу Тернопільського західноукраїнського національного університету (факультет «комп’ютерна інженерія»). Їй непогано вдається поєднувати навчання зі спортом, завжди знаходить місце у своєму щільному графіку для щоденних тренувань, без яких годі очікувати високих результатів. Наполеглива і цілеспрямована москалівчанка впевнено крокує до своєї мети  —  потрапити в збірну України. Тож нехай вдалі починання землячки увінчаються успіхом, а спортивна стежина буде легкою.

Олеся МЕЛЬНИЧУК.