icon clock06.09.2021
icon eye613
ПОДІЇ

“Ольвія” в Болгарії: діти не тільки важко працювали, а й весело відпочивали

  Дмитро Тарасюк:

  — Цього року я разом з нашим колективом “Ольвія” вирушив на конкурс “Славянски венец” у Болгарію. Ми довго готувалися до цього конкурсу, проводили багато репетицій, щоб приїхати і показати Ланівці з найкращої сторони. На конкурсі було багато колективів з різних країн.

  Найкращим моментом стало здобуття “Ольвією” “Гран-прі” — найвищої і найважливішої нагороди на конкурсі. Також було приємно, коли Оксана Охітова покликала нас на сцену потанцювати. Після цих неймовірних подій нас чекав майстер-клас від талановитих хореографів, одним з яких була Анна Мирова, а також корабель з неймовірною дискотекою посеред моря.

  Це була незабутня поїздка. Ми повернулися з перемогою та привезли море вражень та емоцій.

  Данило Шабан:

  — Я вперше брав участь у фестивалі такого високого рівня. Щиро радий, що, незважаючи на те, що не так довго танцюю в такому складі колективу, проте зміг здружитися з усіма та бути причетним до здобуття такої бажаної перемоги. Адже лише спільні старання та праця допомогли досягнути найвищого результату. Дивлячись на старших за віком друзів, які показували гідний приклад для наслідування, хотілось бути таким же професійним та технічним учасником у своїй команді.

  Це були незабутні враження. Адже ми не тільки здобули перші місця у всіх своїх виступах, а ще й отримали найвищу нагороду конкурсу — “Гран-прі”.

  Я дуже радий, що наші старання отримали успіх, а ми — чудовий досвід та яскравий відпочинок у сонячній країні. А також надихнулися ще краще працювати над новими танцями.

  Маргарита Тарасюк:

  — Я разом з колективом “Ольвія” відвідала сонячну Болгарію, де ми взяли участь у фестивалі-конкурсі “Славянски венец”. Це були неймовірні емоції, переживання та хвилювання. Адже для нас було дуже важливо, щоб все вдалося. Ми дуже старалися. Оплески журі та глядачів підбадьорювали і надихали.

  Вручення гран-прі — незабутня мить, ми раділи, стрибали та обіймалися. Велике дякую Ользі Григорівні за терпіння, навчання та можливість побувати на такому конкурсі.

  Мені дуже сподобалася наша подорож, сповнена цікавих пригод та захоплюючих емоцій. Сподіваюсь, ми поїдемо ще.

  Марічка Мельничук:

  — Нещодавно зразковий художній ансамбль танцю ” Ольвія” побував на Міжнародному фестивалі -конкурсі “Славянски венец”, що проходив у Болгарії. Поїздка залишила багато позитивних вражень.

  Перш за все, ми більше здружилися і стали один одному як сім’я. Ми щодня ходили на море. Навіть одного разу, дякуючи батькам, які були з нами, прогулялися вечірнім узбережжям моря та містом.

  Звичайно, найбільше сподобався сам конкурс. Ми підтримували один одного, допомагали, раділи кожному успіху, навіть маленькому. Щоразу, коли ми виступали, нам аплодували не тільки наші батьки, а й діти з інших колективів, що мене приємно вразило. Пригадую, як ми під час нагородження стояли на сцені і трималися за руки, бо дуже переживали, адже  мріяли виграти Гран-прі. Ми були безмежно щасливі, коли почули, що лановецька “Ольвія” отримала найвищу нагороду фестивалю. Уявляєте, серед 300 учасників з багатьох країн Європи ми — найкращі! Важко було стримували свої емоції, дехто навіть плакав від щастя.

  В останній вечір ми плавали на кораблі по вечірній Варні. Дуже класно відпочили та набралися сил для нових перемог. Щиро дякую нашому невтомному хореографу Ользі Голишевій за величезний вклад у наш розвиток, можливість брати участь у різноманітних фестивалях, конкурсах. За тих 10 років, що танцюю в “Ольвії”, наш колектив побував у багатьох містах України, а тепер уже й у сонячній Болгарії. Завжди нам підкоряється сцена і ми повертаємось на Лановеччину з перемогами.

  Шановна Ольго Григорівно, дякую за Вашу підтримку та любов. Ви — приклад багатьом людям, як рухатися вперед не зважаючи ні на що. Бажаю Вам міцного здоров’я, хороших учнів та великої наснаги й мотивації рухатися вперед та вести нас за собою.