Підтримка української армії шанувальниками футболу

Дев’ятнадцятий благодійний футбольний матч на підтримку ЗСУ відбувся на Лановецькому міському стадіоні 26 червня, який організував Координаційний центр підтримки Збройних Сил України Асоціації футболу Тернопільщини. На футбольному полі зустрілися команди «Збірної Лановеччини» та «Зірок тернопільського футболу». Перед початком матчу усі учасники спільно виконали державний гімн та хвилиною мовчання згадали усіх загиблих від російської воєнної агресії.

Вітальне слово звучало від заступника міського голови Олега Казмірчука та заступника голови Асоціації футболу Тернопільщини Василя Заторського. Гравців на футбольне поле супроводжували вихованці місцевого ФК «Чемпіон». Гра була напруженою і як результат півторагодинного матчу – із рахунком 7:3 перемогу здобули «Зірки тернопільського футболу».

В перерві між матчами відбувся благодійний аукціон та розіграш сувенірної продукції від Лановецької міської ради. Відтак було зібрано 17 977 грн, які будуть використані на придбання військового екіпірування для футболістів Тернопільщини, які вже вступили до лав Збройних Сил України, або будуть залучені до військових підрозділів найближчим часом.

За інформацією Лановецької міської ради