Роботодавці Лановеччини шукають продавців, слюсарів, водіїв, головного механіка, електромонтажника, бармена, менеджерів. Є робота для осіб з інвалідністю.

  З початку 2021 року за сприяння Лановецької районної філії 73 роботодавці шукали працівників на 344 робочих місця. Серед них 28% — із заробітною платою вищою від мінімальної, в тому числі 10 роботодавців пропонували роботу із заробітною платою в межах середньої по області. Відтак, зарплату 10 тис. грн пропонували фінансовому директору, інженеру-будівельнику, економісту, консультанту, старості, трактористам; від 7 до 8 тис. грн — менеджеру-управителю, машиністу бульдозера, бухгалтеру, водіям автотранспортних засобів, електромонтажнику.

  За видами економічної діяльності роботодавці найбільше потребували працівників в органи місцевого самоврядування, торгівлю, переробну промисловість та сферу обслуговування.

  Найбільшим попитом сьогодні користуються водії автотранспортних засобів, слюсарі з ремонту колісних транспортних засобів, бармени, лікарі ветеринарної медицини, продавці, менеджери, консультанти, електромонтери. Також є вакантна посада лікаря-інфекціоніста та зубного гігієніста.

  Станом на 30.04.2021р. на Лановеччині  52 актуальних вакансії, з них 2 — для осіб з інвалідністю. Середній розмір заробітної плати становить 6548 грн.

Відділ взаємодії з роботодавцями Лановецької районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості, тел.(03549) 21484.