У Ланівцях під час благодійного концерту просто неба на потреби ЗСУ зібрали непогану суму

  У Ланівцях відбувся благодійний концерт просто неба за участі працівників культури громади та аматорів сценічного мистецтва, під час якого організатори встановили скриньку для пожертв.

  Концерт проходив у розпал базарної торгівлі у центрі міста. Люди зупинялися, зачаровано слухаючи сучасні пісні у виконанні місцевих артистів.

  «Ми співаємо не тому, що нам весело, а тому, що пісня — це душа України. Піснею висловлюємо підтримку нашим захисникам і захисницям і на передових лініях фронту, і в тилу», — кажуть організатори.

  24 липня — рівно п’ять місяців з початку війни російської авіації та важкого озброєння проти мирної України, дев’ятий рік жорстокого знищення путінською ордою української нації. Але народ наш є! Згуртування у захисті своєї цілісності, об’єднання у підтримці наших захисників і захисниць та посильна допомога фронту — кожен на своєму місці — дає певні результати. Відтак, упродовж півторагодинного концерту вдалося зібрати 11000 гривень. Кошти передані волонтерам.

  Дякуємо усім, хто не втомився! Дякуємо за будь-яку пожертву — важлива кожна гривня! Дякуємо за довіру — усі кошти будуть спрямовані винятково для потреб воїнів ЗСУ!

Наталя ГАМЕРА