Як змінилися Ланівці за останні три роки. Фотопідбірка

  Коли на день-два вдається приїхати додому, то зауважую позитивні зміни у моєму рідному місті. Знайомі, які тут живуть, іноді скаржаться, що нічого не робиться для покращення інфраструктури, в плані благоустрою. А я помічаю будь-які дрібниці.

  Подорожуючи країнами Європи та Україною, завжди захоплююся красою природи, подобається також, як люди облаштовують свої оселі, створюють ландшафтний дизайн біля приватних, а також багатоквартирних будинків. Українці чомусь звикли чекати, що хтось повинен їм створити затишок. Але ж про нього варто дбати й самому. Багато містян уже використовують досвід приватного благоустрою, популярний за кордоном.

  Нарешті в Ланівцях капітально відремонтували центральну трасу, встелили бруківку на тротуарах чи заасфальтували їх. Всюди горять ліхтарі, на прилеглих вуличках та околицях міста також (у всякому разі там, де я бачила). З’явилися нові магазини, СТО, мийка.

  Зауважила, що організували в місті клуб карате для дітей. Читала про неймовірні успіхи наших юних каратистів. Чимало любителів здорового способу життя на стадіоні проводять час. Є вже в місті також розважальна кімната. Кажуть, що там навіть справляють дітям дні народження.

  Молодь і люди старшого віку гуляють алейками вздовж дороги, бо там є лавочки, привабливим стає зооботанічний сад, гарно на набережній ставу: діти граються на майданчику, молодь спортом займається, всюди освітлюється, встановили лавочки… Словом, з’явилися нові привабливі локації, які з радістю використовують місцеві фотографи і дизайнери.

  З приємністю слідкую за новинами у нашій громаді. Радію, коли більшість — позитивні.

Катерина ЯБЛОНСЬКА.